Lean Basistraining (een dag) – ORANGE Belt
Vanuit productiebedrijven blijft de aandacht voor Lean Manufacturing groeien. Ondernemers zijn onder de indruk van de spectaculaire resultaten die bijdragen tot Operational Excellence. Maar wat is nu eigenlijk Lean Manufacturing en hoe worden resultaten bereikt?
Doel:
Bij Lean draait het om het op een goede manier toepassen van een aantal principes die leiden tot een aanzienlijke verlaging van de voorraden en een versnelling van de doorlooptijd. Deze  eendaagse basistraining is erop gericht om een breed draagvlak te creëren voor Operational Excellence. In de workshop krijgen deelnemers inzicht in de meest gebruikte Lean-technieken. We behandelen de meest gebruikte begrippen en maken inzichtelijk wat Lean voor een bedrijf kan betekenen. Aan het eind van de dag ontvangt iedere deelnemer een certificaat.
Programma en werkwijze:
In de workshop maken de deelnemers in een spelvorm kennis met de meest voorkomende Lean-principes. We laten zien welke invloed deze principes hebben op de operationele bedrijfsresultaten.
Voor wie:
Medewerkers die willen beschikken over kennis en inzicht in Lean omdat zij bij een Lean-programma betrokken zijn of worden.
Docent:
Rogier Venteville is werkzaam voor Lean Management Program en Lean Management Network. Zijn specialiteit is Lean manufacturing, Six Sigma en TPM. Rogier heeft 26 jaar productie-ervaring, waarvan 7 jaar specifiek in het begeleiden van Lean-trajecten bij onder andere MKB-bedrijven. Hierdoor heeft hij een sterke achtergrond op Lean-gebied.
Datum en locatie:
volgt zeer spoedig
Aantal plaatsen:
Minimaal 8, maximaal 15
Uw investering:
€ 645,- per persoon, excl. BTW
€ 975,- per persoon voor niet leden
Informatie en inschrijven:
Voor extra inlichtingen over deze training kunt u contact opnemen met het secretariaat van het Lean Management Network: Annelies Dieperink, 085 87 69 280, of per mail aan adi@leannetwork.nl. Meer informatie klik hier.
T  085 87 69 280
E  info@leannetwork.nl
I  www.leannetwork.nl