De Lean Worker eenjarige opleiding
De Lean Worker eenjarige opleiding is relevant omdat bij veel bedrijven de impact van het Lean-traject onderschat wordt. Dit terwijl Lean Manufacturing zijn effectiviteit ruimschoots bewezen heeft: u kunt de levertijd en doorlooptijd van uw bedrijf er gegarandeerd mee terugdringen. De unieke trainingslocatie draagt bij aan een goede interactie tussen de kandidaat, de theorie en de praktijk.
Doelstelling
Doelstelling is de deelnemers kennis en technieken, maar ook communicatieve vaardigheden bij te brengen. Hiermee kunnen zij een grotere bijdrage leveren aan het realiseren van de doelstelling van de onderneming. Daarnaast zullen zij door het praktische verbetertraject in de eigen organisatie daadwerkelijk kennis en technieken toepassen en op die manier direct resultaten voor de onderneming laten zien.

Programma en Start
Het programma van de eenjarige opleiding bestaat uit een theoretisch en een praktisch deel. Het theoretische deel bestaat uit twaalf bijeenkomsten van twee dagdelen. Het gaat hierbij altijd om een middag- en avond gedeelte.
De opleiding is net van start gegaan en een nieuwe serie start in januari 2019.
Neemt u voor programma details contact op met  Annelies Dieperink. Zie de contactgegevens hieronder.

Doelgroep
Medewerkers in het lagere management en ondersteunende staffuncties ( logistiek, planning, TD etc.). Ofwel “first line managers” die al dan niet meewerkend, direct de mensen op de vloer aansturen. Het wenselijke startniveau ligt op MBO 3-4. In overleg kunnen medewerkers op niveau MBO 5/HBO ook deelnemen.

Trainingslocatie
De training vindt midden tussen de bedrijven uit de technologische industrie plaats. Op die manier ervaren de deelnemers heel direct de impact van Lean in de maakindustrie.

Kosten
Voor LMN-leden bedragen de kosten voor deze leergang € 3.450,- per deelnemer.
Bij dit bedrag zijn certificaat, cursusmateriaal en reiskosten inbegrepen. Btw en locatie-/cateringkosten zijn exclusief.
Niet-leden betalen € 3.750,-.
In de opleiding is plaats voor maximaal zestien deelnemers .

Meer Informatie of aanmelden
Wilt u meer informatie of u aanmelden? Neemt u dan contact op met Annelies Dieperink van het secretariaat van LMN.
T (085) 8769280
E info@leannetwork.nl
W www.leannetwork.nl